Izdelava celostne grafične podobe in grafično oblikovanje promocijskih materialov

K razvoju vaše celostne grafične podobe in oblikovanju pristopamo strokovno in kreativno.

Zakaj vsako podjetje potrebuje ​
celostno grafično podobo in kreativno grafično oblikovanje?

Balis-buticna-agencija-vsebinski-marketing-kakovostn-vsebina-prepoznavnost-blagovne-znamke-element

Grafično oblikovanje je vizualno komuniciranje vaše blagovne znamke. Gre za proces oblikovanja celostne grafične podobe vašega podjetja preko besed, slik in simbolov.

Dobra vizualna podoba je danes v poplavi konkurenčnih podjetij izredno pomembna, saj pripomore k večji prepoznavnosti in ugledu ter krepi identiteto vaše blagovne znamke. Če nimate dobro zasnovane celostne grafične podobe, torej če ne izstopate iz povprečja, si vas potencialne stranke ne bodo zapomnile. Ljudje smo namreč močno nagnjeni k temu, da prej kupimo izdelek ali storitev, ki nam je všeč in v nas vzbudi prijeten občutek.

Storitve kreativnega grafičnega oblikovanja,
ki vam jih nudimo:

Oblikovanje logotipov

Izdelava celostne grafične podobe (vizitke, dopisi, e-podpisi …)

Oblikovanje promocijskih materialov (brošur, katalogov, e-knjig, plakatov …)

Oblikovanje revij, časopisov in knjig

Oblikovanje embalaže

Prednosti sodelovanja z našimi izkušenimi
in strokovnimi grafičnimi oblikovalci:

Naši izkušeni grafični oblikovalci imajo temeljna znanja o principih oblikovanja, barvnih teorijah in kompozicijah, zaradi česar ustvarjajo vizualno uravnotežene grafične materiale, ki se ujemajo z vašo podobo.

Ustvarjamo kakovostne in kreativne vizualne materiale, ki si privlačni, dovršeni, usklajeni z vašo podobo in tehnično brezhibni.

Pred začetkom dela organiziramo uvodno srečanje, na katerem so prisotni oblikovalec, marketinški strokovnjak in vodja projekta. Tak celovit pristop k projektu zagotavlja usklajenost med vašimi zahtevami, estetskimi preferencami in oblikovalskimi rešitvami.

V naši agenciji so oblikovalci deležni podpore marketinške ekipe, da jim pomaga do jasnejšega vpogleda v marketinške cilje projekta. Tako razvijemo vizualne rešitve, ki so usklajene s cilji marketinške strategije.

Pri oblikovanju je dosledno upoštevanje smernic blagovne znamke zelo pomembo. Naši oblikovalci bodo poskrbeli, da bodo vsi grafični elementi in materiali usklajeni in bodo prispevali k celostni prepoznavnosti in ugledu podjetja.

Kako se grafičnega oblikovanja promocijskih materialov
lotimo v naši butični agenciji?

Ali si želite z dobro vizualno podobo
svojega podjetja izstopati iz povprečja?
Odločite se za kreativno grafično oblikovanje po najsodobnejših trendih!

Ostale storitve:

Pogosta vprašanja

Običajno je ravno logotip tisti najbolj vidni del blagovne znamke, ki ga opazi največ ljudi. Logotip je obraz vašega podjetja, zato mora odražati vašo dejavnost, zgodbo in predvsem vaše vrednote. Biti mora enostaven, a hkrati prepoznaven, zasnovan tako, da si ga ljudje lahko hitro zapomnijo

V veliki večini se je najboljše odločiti za oblikovanje celostne grafične podobe. Tako bo vaša blagovna znamka enotna na vseh kanalih komuniciranja. Usklajena in dobro usklajena vizualna podoba podjetja je zelo pomembna za lažjo in večjo prepoznavnost.

Razmislite, kaj glede na svoj posel potrebujete. Če ste neodločeni, vam z veseljem prisluhnemo in svetujemo.   

Seveda. V pisanju besedil za različne promocijske materiale, oglase in spletne strani imamo veliko izkušenj. Predno se lotimo pisanja, dobro spoznamo namen posameznega materiala in ciljno publiko. Ker razmišljamo hitro in široko, se nam mnogokrat že v tej fazi procesa rojevajo kreativne ideje, kako naj promocijski material izgleda, kot tudi mnoge nove ideje za različne marketinške kampanje. Poleg tega, da vam ponudimo izdelavo spletnih strani, vam nudimo tudi pisanje besedil za promocijske materiale.

Cena grafičnega oblikovanja ali razvoj celostne grafične podobe se lahko močno razlikujejo in so odvisne od več različnih dejavnikov. Le te so: izkušnje in strokovnost oblikovalca, obseg dela in velikost projekta ter časovnega okvirja zadanih rokov. Zagotovo je pri razvoju celostne grafične podobe in oblikovanju spletne strani vredno investirati v strokovnjaka, ki bo zasnoval kakovostno in kreativno oblikovno osnovo, ki bo jasno komunicirala vaše vrednote in pomagala pri grajenju vaše prepoznavnosti ter ugleda. Strokovno načrtovana in zasnovana celostna grafična podoba, v katero na začetku investirate več, vam na dolgi rok prihrani precej denarja, časa in živcev.