Pri sodelovanju z nami boste vedno brez skrbi. Za vas delamo, kot bi delali zase.

»Poslanstvo našega butičnega marketinga je, da vam z vsem svojim znanjem, izkušnjami in srcem pomagamo, da postanete vidnejši, prepoznavnejši in uspešnejši ter da odkrijete svoje edinstvene prednosti in posebnosti ter svoj »zakaj« – globlji namen in vizijo – zgodbo, ki navdihuje ljudi in spreminja svet. Z nami boste dobili zaveznika, sopotnika in  nepogrešljivega partnerja, ki pomembno prispeva k rasti vašega poslovanja.

Naredimo vse, da se ob nas počutite mirne in varne. Medsebojno zaupanje, odprta komunikacija in pristni odnosi so poleg strokovnosti in etičnosti temelji našega sodelovanja. Držimo se svojih zavez in izpolnimo svoje obljube. Vsak projekt pripeljemo do konca.

Iskreno se veselimo vaših uspehov, prebojnih idej in napredka.

Naš butični pristop je tisto, kar vas bo navdušilo, saj se vam lahko posvetimo v celoti in nad vašim projektom bdimo od začetka do konca.«

Petra Bališ, strateški in vsebinski marketing

Iskreno si želimo biti tisti, na katerega pomislite, ko potrebujete marketinško pomoč ali nasvet in tisti, s katerim želite deliti veselje ob uspehih.

Ekipa

Našo ekipo sestavljamo strokovnjaki z različnih področij. Po letih skupnega sodelovanja smo uspešno zgradili stabilen odnos in sistem dela, ki naročnikom daje podporo in prinaša vidne rezultate.

Nuša Hercog

vodja projektov, strateginja družbenih omrežij

Natali Koroleva

strateginja Feng Shui brandinga

Mateja Uranjek

oblikovalka in razvijalka WordPress spletnih strani

Simona Jakovec

grafična oblikovalka

Gašper Žargi

razvijalec WordPress spletnih strani

Qënderesë Deda

ilustratorka

Naše vrednote

Hitro zaznavanje vaše potrebe

Butičnost, dolgoletne izkušnje v marketingu, zanimanje za podjetniške teme in intuitivnost nam omogočajo, da hitro zaznamo vaše potrebe, prepoznamo vaše močne plati, po katerih se ločite od konkurence, ter opredelimo morebitna področja, ki lahko zavirajo vaš uspeh.

Holistični pristop

Na vaš marketing (po)gledamo celostno in poglobljeno, ne le z vidika promocije posameznega izdelka ali storitve ali spletnega nastopa. Le tako lahko resnično  identificiramo morebitne priložnosti in izzive, ki jih morda sami niste opazili, a so ključni za razvoj učinkovite marketinške strategije, povečanje prodaje in dolgoročno uspešnost.

Etičnost in zanesljivost

Osredotočamo se na izvedbo kakovostnih, poštenih in etičnih marketinških kampanj, ki krepijo dolgoročen ugled podjetja in zaupanje kupcev. Obljubimo le tisto, kar lahko uresničimo.

Odprta komunikacija in zaupanje

Z odprto komunikacijo in iskrenostjo v odnosih gradimo dolgoročna partnerstva, ki temeljijo na spoštovanju in zaupanju.

Prijaznost in nevsiljivost

Spoštljiv in prijazen pristop gradita zaupanje in dolgoročne odnose. Naši naročniki cenijo našo nevsiljivost in transparentnost.

Sodelovanje

S sodelovanjem in skupnim delom lahko dosežemo izjemne rezultate.