Iščete kakovostna SEO besedila za večjo vidnost vašega spletnega mesta?

S pisanjem SEO besedil za splet prepričamo tudi najzahtevnejšega bralca in iskalnike.

Premišljeno napisana SEO besedila bodo povečala vašo verodostojnost in vas pripeljala na vrh iskalnikov.

Balis-buticna-agencija-vsebinski-marketing-kakovostn-vsebina-prepoznavnost-blagovne-znamke-element

Verodostojno in kakovostno napisana SEO besedila za spletne strani so ključnega pomena za uspešen nastop vašega podjetja, ustvarjanja pozitivnega vtisa pri vaših (potencialnih) strankah in uvrščanje na prve strani iskalnikov.

SEO besedila, ki vaše podjetje in storitve predstavljajo na zanimiv način in prepričljivo izpostavljajo vaše prednosti pred konkurenco ter so poleg tega tudi pravilno vsebinsko optimizirana in zapisana tako, da bodo bralcu na računalniku ali telefonu lažje berljiva, so vaša zmagovalna kombinacija.

Kakovostno pisanje besedil za splet in optimizacija spletnih besedi zahtevata precej znanj, veščin in izkušenj, poznavanje zakonitosti spletnega pisanja in vsebinske optimizacije, kot tudi širše razumevanje posla in storitev, ki jih opisujemo, ter razumevanje želja in potreb naročnika.

Pisanje SEO besedil za splet zajema:

Pisanje SEO besedil za spletne strani

Analizo vsebinske optimizacije

Optimizacija spletnih besedil

Pisanje SEO besedil za pristajalne strani

Pripravo meta opisov

Lektoriranje

Prepustite pisanje besedil za splet
našim izkušenim tekstopiscem.
Preberite, kaj boste s tem pridobili.

Na vaše podjetje, izdelek ali storitev ter konkurenco bomo izkušeni tekstopisci, ki smo hkrati tudi marketinški strokovnjaki, pogledali neobremenjeno in tako vaši predstavitvi dodali novo perspektivo, jo nadgradili in zaznali nove priložnosti ter dodano vrednost.

S pojavnostjo na prvih straneh Googla boste dosegli večjo vidnost, na spletno stran privabili več uporabnikov, povečali prepoznavnost in možnost za konverzijo. Za optimizacijo spletnih besedil uporabljamo različna orodja. Predvsem so naše bogate izkušnje tiste, ki pomagajo pri doseganju želenih rezultatov.

Kar 80% časa pisanja besedil je namenjeno raziskovanju in 20% pisanju. Tak pristop prinaša vsebinsko bogata in kakovostna besedila, ki odražajo cilje in vrednote vašega podjetja ter hkrati nagovarjajo vašo ciljno publiko.  S temeljito pripravljeno vsebina boste povečali svojo verodostojnost in zaupanje v vašo blagovno znamko in se pozicionirali na Googlu.

Pisanja besedil za spletne strani se vedno lotimo celostno. Naprej preverimo vaše potrebe, vas dobro spoznamo, pri nastajanju besedil za splet pa sodelujemo z oblikovalci in programerji, da hkrati ob pisanju za vas načrtujemo uporabniško izkušnjo. Z vsebino sledimo ciljem vaše spletne strani.

Vsako podjetje deluje s ciljem povišanja prodaje, zato se usposobljeni tekstopisci osredotočamo na ustvarjanje besedil, ki učinkovito nagovarjajo kupce ter spodbujajo nakupne odločitve.

Čas, ki bi ga namenili za pisanje besedil za vašo spletno stran, boste investirali v vašo primarno dejavnost, ki vam prinaša neposredne prihodke in dobiček.

Izboljšajte kakovost SEO besedil in na spletno stran pritegnite več potencialnih kupcev.

Ostale storitve:

Pogosta vprašanja

  • K pisanju SEO besedil za spletne strani pristopamo celostno: s poznavanjem učinkov marketinga in širokom razumevanjem posla.
  • Preučimo konkurenco ter poiščemo nišo, kjer ste boljši in drugačni.
  • Pripravimo kakovostno vsebino, ki odraža vaše prednosti in dodano vrednost.
  • Raziščemo ključne besede in poskrbimo za optimizacijo vaših spletnih besedil. 
  • Poskrbimo, da boste na svojo predstavitev na spletni strani ponosni.
  • Prevzamemo vodenje projekta za hitrejšo izvedbo projekta.
  • Vsak projekt izpeljemo do konca.

 

Preberite, kaj o sodelovanju z nami pravijo naši naročniki.

Seveda, pisanje besedil za spletno stran lahko prepustite sodelavcu ali jih napišete kar sami, v kolikor imate za to določena znanja in kompetence. V nasprotnem primeru besedila morda ne bodo izražala vaših prednosti pred konkurenco ali ne bodo sledila ciljem spletne strani.

Dober tekstopisec, ki je tudi marketinško podkovan, se poglobi v vašo dejavnost ter konkurenco in poišče tiste vaše prednosti, ki vas delajo unikatne in drugačne.

Pomembno je tudi, da tekstopisec oziroma pisec spletnih besedil pozna tehnična pravila spletnega pisanja in načine branja na spletu, tako lahko strukturo besedila prilagodi uporabniku s ciljem, da se na strani zadrži čim dlje časa in čim prej dobi tiste informacije, ki jih išče. Ob tem mora ves čas misliti tudi na optimizacijo spletnih besedil.

Pisanja v celoti verjetno ne bo nadomestila AI, saj so ključnega pomena človeško znanje, izkušnje in čustva, ki so neprecenljivi pri pisanju besedil za spletne strani. AI lahko pomaga pri generiranju vsebin in optimizaciji besedil, vendar še vedno ne more nadomestiti človeškega znanja in zmožnosti razumevanja ciljne publike in njihovih potreb.

Umetna inteligenca v pisanje ne zna vključiti iskrenih čustev, ki so pogosto ključna za prodajo. Besedila za spletne strani morajo biti ustrezna, privlačna in relevantna za določeno ciljno publiko, kar je težko doseči samo s pomočjo AI.

Vsebina, ki je avtomatizirana, torej pripravljena s pomočjo ChatGPT-ja lahko tudi negativno vpliva na optimizacijo spletne strani, česar pa si nihče ne želi.

Čas pisanja besedil za spletno stran je odvisen od obsega projekta in zahtevnosti vsebine. Preden se lotimo pisanja, z vami opravimo poglobljen razgovor. Zanima nas, kakšnim ciljem sledite z vašo spletno stranjo, v kateri fazi razvoja je, kakšni so vaši izdelki ali storitve, kakšne imate načrte za prihodnost, kako ste pričeli s poslom … in še mnogo več. S pridobljenimi informacijami si ustvarimo vtis o vašem podjetju, zaznamo vaše potrebe, želje in vizijo. Nato vse skupaj prelijemo na papir. 

Proces pisanja besedil za spletne strani je kompleksen. Poglobljenemu razgovoru sledi nadaljnje raziskovanje vaše dejavnosti in konkurence ter ključnih besed za optimizacijo vsebine. Nato pripravimo strukturo besedil, ki vpliva na oblikovanje spletne strani. Pri tem smo pozorni, da je struktura besedil v določenih kategorijah čim bolj enotna in bodo imeli oblikovalci in programerji čim manj dela, vi pa boste prihranili denar.  Včasih delo poteka drugače in besedilo prilagajamo že oblikovani strani. Hitro se prilagodimo, saj razumemo, kako poteka izdelava spletne strani.

Napisana besedila vedno pustimo nekaj časa »stati«. Od besedil se za dva ali tri dni distanciramo, da jih ponovno pogledamo s svežimi očmi. Le tako lahko opazimo, ali je treba kaj spremeniti, dodelati, izboljšati … Še enkrat preverimo ključne besede, pozive k akciji in uporabniško izkušnjo. 

Potem vam besedilo pošljemo v pregled in potrditev ter ga urejamo še po vaših napotkih. Potrjeno besedilo pošljemo v lekturo. 

Vsako besedilo vedno preverimo še, ko je objavljeno na spletni strani. Po potrebi predlagamo morebitne dopolnitve ali spremembe.

Od začetka do konca procesa traja najmanj dva tedna, če gre za besedilo z dokaj preprosto vsebino in spletno stran z največ petimi podstranmi. Predvsem je zaključek projekta odvisen tudi od vas in vaše odzivnosti. Vedno se držimo dogovorjenih rokov in zelo nam olajša delo, če se jih tudi vi.