Izdelava hitrih in uporabnih spletnih strani v WordPressu

Vsebinsko optimizirana in estetsko dovršena sodobna spletna stran je pot k vašemu uspehu.

Zakaj vsako podjetje potrebuje ​
dobro spletno stran?

Balis-buticna-agencija-vsebinski-marketing-kakovostn-vsebina-prepoznavnost-blagovne-znamke-element

Prvi vtis o spletni strani je zelo pomemben. Uporabnik se v povprečju treh sekund odloči, ali ga je stran prepričala, da bo ostal na njen in v njem zbudila zanimanje za sodelovanje. Sporoča mu, ali je stran zanesljiva, strokovna, koristna in ta vtis prenese tudi na vaše podjetje.  Kakovost spletne strani še nikoli prej ni bila tako zelo pomembna.

Izdelava spletne strani v WordPressu je zelo priljubljena izbira za podjetja in posameznike, ki želite hitro in enostavno ustvariti spletno stran z veliko funkcionalnostjo, estetike, možnostjo prilagajanja in najpomembnejše –  kasnejšega samostojnega urejanja.

Storitve v okviru izdelave
spletnih strani v WordPressu:

Načrtovanje uporabniške izkušnje

Oblikovaje v skladu z grafično podobo podjetja

Celostno vodenje projekta izdelave WordPress strani

Programiranje

Vzdrževanje in strokovna podpora

Zakaj bi pri izdelavi ali prenovi spletne strani
sodelovali z nami?

Izdelave strani se lotimo celostno, v projekt vključimo izkušene strokovnjake: načrtovalca uporabniške izkušnje, tekstopisca, oblikovalca, programerja in vodjo projekta.

Spodbujamo vas k samostojnemu urejanju vaše nove spletne strani, zato za vas po zaključenem projektu pripravimo kratko izobraževanje. S tem boste prihranili čas, denar in živce.

Izdelava spletne strani je kompleksen projekt, ki se zaradi slabega vodenja mnogokrat zaustavi in celo ne izvede do konca. Z zanesljivo ekipo in dobrim vodenjem, vsak projekt dokončamo.

V projekt vedno vključimo ključno osebo – vodjo projekta, ki poskrbi, da bo spletna stran dokončana v skladu s pričakovanji in v dogovorjenem roku.

Naše sposobnosti širokega razumevanja vašega posla vodijo k razvoju učinkovite, lepe in prilagojene spletne strani, na katero boste ponosni in bo prinašala nove leade.

V agenciji nimamo velikih operativnih stroškov s samim poslovanjem, zato so naše cene ugodnejše in dostopnejše, kot pri velikih agencijah. Zagotavljamo enako kakovost izdelka.

Iščete izdelovalca spletne strani,
ki bo hkrati prevzel vodenje vašega projekta
in ga speljal do konca?

Ostale storitve:

Pogosta vprašanja

WordPress je ena izmed najbolj priljubljenih platform za izdelavo spletnih strani. Je zelo zmogljiva in prijazna za uporabo. Ponuja široko paleto funkcij, ki so idealna izbira za vsa podjetja, ki iščejo učinkovito, stroškovno dostopno in za uporabo preprosto spletno mesto.

Nekatere prednosti ustvarjanja spletne strani v WordPressu vključujejo preprosto upravljanje vsebine, razširljivost, optimizacijo za iskalnike ter velik izbor vtičnikov in tem, ki jih je mogoče prilagoditi vašim potrebam. V naši agenciji se zavedamo pomena profesionalne in učinkovite spletne strani za vaše podjetje, zato vam nudimo obsežen nabor storitev spletnega oblikovanja in razvoja.

Izdelava spletne strani v WordPressu poteka po določenih korakih. Po uvodnem pogovoru o vaših potrebah, pričakovanjih in ciljih vam pripravimo ponudbo. Po potrditvi ponudbe pričnemo s pregledom vsebine in načrtovanjem spletne strani. Vsebina nastaja vzporedno ali celo pred samim oblikovanjem, saj le-ta določa samo načrtovanje spletne strani in njeno uporabnost in prijaznost do uporabnika.

Spletno stran oblikujemo na podlagi vaše celostne grafične podobe. Pri tem upoštevamo tudi, kaj in katere spletne strani so vam všeč. Spletna stran mora biti privlačna vam in predvsem vašim uporabnikom. V kolikor nimate izdelanega logotipa in celostne grafične podobe, vam uredimo tudi to.

Najpomembnejše je, da vas in vašo dejavnost, ciljno publiko in namen spletne strani dobro spoznamo in popolnoma razumemo. Zato so zelo pomembi uvodni razgovori, ki se ne dotikajo le izdelave spletne strani v WordPressu in načrta dela, temveč tudi vašega poslovanja, kdo ste, kaj delate, kako se nameravate razvijati v prihodnje in kdo so vaši kupci ter kakšne cilje želite dosegati z novo ali prenovljeno spletno stranjo. Vse te informacije so za nas zelo dragocene, da lahko razvijemo optimalno spletno stran, ki bo izkazovala vaše vrednote in dosegala zastavljene cilje.

Hitrost izdelave spletne strani v WordPressu je odvisna od različnih dejavnikov, predvsem od obsega, zahtevnosti, funkcionalnosti in števila strani ter količine in kakovosti vsebine, ki jo imamo na razpolago. Pred pričetkom dela skupaj postavimo časovni okvir dela, pomembno je, da se tudi vi odzivate in hitro reagirate na vaš del dela (npr. potrjevanje besedil, oblike, načrta …). Hiter odziv je pomemben predvsem zato, da lahko nemoteno izvajamo dela po zastavljenih načrtih in urnikih, saj moramo upoštevati tudi projekte drugih naročnikov.

V kolikor imate dovolj tehničnega znanja in izkušenj z oblikovanjem in uporabniško izkušnjo spletnih strani ter pisanjem kakovostnih in vsebinsko optimiziranih vsebin, se izdelave spletne strani lahko lotite tudi sami.

Ob tem pa se morate vprašati, ali bi morda zaradi tega trpele vaše primarne poslovne dejavnosti, ki vam lahko prinesejo večjo dodano vrednost. Izdelava kakovostne in premišljene spletne strani zahteva precej časa, znanja in izkušenj. Morda je včasih bolje določene stvari prepustiti strokovnjakom, med tem pa sami delate tisto, kar vam in vašemu podjetju prinaša rezultate in prodajo.

Spletne strani, narejene v WordPressu, so zelo enostavne za uporabo in upravljanje z vsebinami. Velika večina naših naročnikov namreč že v začetku izrazi željo, da bi spletno stran v nadaljevanju urejali sami. Pomembno je, da se zavedate, da je spletna stran živ organizem, ki se razvija in raste vzporedno z vašim poslom. Uspešna podjetja dandanes redno posodabljajo svojo spletno stran, dodajajo novo vsebino in skrbijo za pozitivno uporabniško izkušnjo.

Določanje ciljev: Na podlagi poglobljenega pogovora z vami, ocenimo, kakšno je stanje obstoječe spletne strani ter kakšne so potrebe in cilji vaše nove ali prenovljene spletne strani. Zanima nas, kdo je vaša ciljna publika in kaj ji želite sporočati.Izbor domene in gostitelja: V kolikor še nimate domene in gostitelja, ju bomo izbrali skupaj in po dogovoru tudi registrirali.Priprava vsebine: Vsebina je zelo pomemben del vaše spletne strani, ki je mnogokrat spregledana. Za vas pripravimo kakovostno in dobro optimizirano vsebino, ki v najboljši luči predstavlja vaše podjetje in ponazarja vaše vrednote ter sledi zastavljenim ciljem.

Priprava žičnih okvirjev: Na podlagi že dobro strukturirane vsebine se lotimo izdelave žičnih okvirjev in oblikovanja strani. Ustvarjamo uporabnikom prijazne, funkcionalne in privlačne spletne strani.Oblikovanje po meri: Določimo slog, ki najbolje ustreza vašim potrebam in željam ter se popolnoma ujema z vašo celostno grafično podobo. V kolikor slednje še nimate, uredimo tudi to. Za vas oblikujemo unikatno, estetsko dovršeno in sodobno spletno stran v skladu z WordPressovimi smernicami. Oblikujemo unikatno spletno stran ali pa uporabimo in preoblikujemo izbrane predloge.

Programiranje spletne strani: Programiranje zajema namestitev in konfiguracijo strani ter dodajanje funkcionalnosti. Pri programiranju upoštevamo dobro uporabniško izkušnjo, kar pomeni, da mora biti stran enostavna za uporabo, intuitivna in pregledna. Programiranje vključuje ustvarjanje interaktivnih elementov, kot so meniji, gumbi, obrazci in druge funkcionalnosti, ki olajšajo navigacijo in interakcijo uporabnikov. Spletno stran prilagodimo različni napravam – telefonom in tablicam (responsive design).

Varnost in vzdrževanje: Varnost vaše spletne strani je ključnega pomena. Poskrbimo, da je spletna stran zaščitena pred napadi ali krajo podatkov. Vzdrževanje spletne strani za njeno varnost vključuje skrbno preverjanje in filtriranje uporabniških vnosov, uporabo varnih protokolov za komunikacijo, ustrezno upravljanje gesel, redno posodabljanje programske opreme in implementacijo drugih varnostnih ukrepov.

Optimizacija za iskalnike: Da bo vaša spletna stran bolje vidna na iskalnikih, spletno stran optimiziramo. To vključuje uporabo ustrezne strukture URL-jev, pravilno uporabo oznak naslovov (H1, H2 itd.), uporabo relevantnih ključnih besed, ustrezno strukturiranje vsebine, optimizacijo kode, hitrost nalaganja in uporabo drugih tehnik, ki izboljšajo vidnost vaše spletne strani na iskalnikih.

Testiranje: Še predno gre spletna stran v življenje, jo ustrezno testiramo in odpravimo morebitne napake.

Žal se zgodi tudi to. Največkrat zato, ker male agencije ali freelancerji nimajo vodje projektov, ki bi vzdrževale komunikacijo med vsem vpletenimi v izdelavo spletne strani ali prevzele določenih nalog, kot so načrtovanje in kakovost spletne strani, preverjanje napredovanja projekta in koordinacije z naročnikom. Vodja projekta mora biti izkušena oseba, ki razume potrebe naročnika, cilje spletne strani, zazna morebitna tveganja pri projektu in ju pravočasno zaustavi ter zna odločno zagovarjati določene postopke in aktivnosti v projektu. Ta naloga je zelo zahtevna, a uspešno zaključeni in kakovostni projekti bodo le tisti, v katero je vključen izkušen vodja projekta, ki pa jih žal manjših agencijah nimajo. Ni rečeno, da je programer ali oblikovalec lahko hkrati tudi dober vodja projekta.

V tem primeru vam priporočamo, da čimprej pričnete iskati drugega izvajalca ali vsaj nekoga, ki bo z obstoječo agencijo izdelavo spletne strani izpeljal do konca.

 V naši agenciji poskrbimo, da projekt teče in da je zaključen v določenih rokih. Prevzamemo tudi vaše nezaključene projekte in jih pripeljemo do konca.