DISLEKSIJA, OT(R)OK SKRITIH ZAKLADOV

Kdaj: september 2020

Kje: V prostorih Slovenske univerze za tretje življenjsko obdobje, Poljanska cesta 6, Ljubljana in v Plesni šoli Kazina, Kongresni trg 2, Ljubljana

Pester program za otroke se bo odvijal na dveh lokacijah. Na sedežu Slovenske univerze za tretje življenjsko obdobje in popoldan v Plesni šoli Kazina, na Kongresnem trgu 2, ki je od Univerze za tretje obdobje oddaljena le slab kilometer. Otroci se bodo po registraciji udeležili različnih vodenih delavnic in drugih aktivnosti (v prvem nadstropju SUTŽO, na Poljanski cesti 6). Po zaključku delavnic se bodo v spremstvu odraslih odpravili do Plesne šole Kazina. Na poti (na kateri ni prometnih poti) si bodo s pomočjo vodiča ogledali in spoznali nekatere skrivnosti Ljubljane ter poiskali skriti zaklad.

 

Dan bo razgiban, na sporedu bodo različne aktivnosti – za vsakega se bo našlo nekaj. Otroci bodo na igriv način odkrivali svoje talente, vrline in vrednote, se učili učiti in ustvarjalno razmišljati, raziskovali bodo Ljubljano, iskali skriti zaklad in plesali. Poskrbeli bomo, da bodo delavnice in način dela prilagojeni starostnim skupinam otrok. Pri izvedbi otroškega programa se bomo prilagodili izraženim željam otrok in jih poskušali uresničiti.

 

Ob 14. uri se boste otrokom v Plesni šoli Kazina pridružili še starši in doživeli presenečenje, ki vam ga bodo pripravili vaši otroci. Priporočamo, da so otroci udobno oblečeni, s seboj pa naj prinesejo copate.

PROGRAM ZA OTROKE

8.30-9.00 Dobrodošlica s sokom in rogljički, registracija
9.00-9.45 »Če so vsi avti rumeni«, Nastja Mulej, UMNA
9.45-9.55 Odmor
9.55-10.35 Odkrivanje skritih moči: Broška upanja” Uroš Ferlin, FACT d. o. o.
10.35-10.45 Odmor
10.45-11.35 »Učni tipi so zakon«, Ema Perme, Center PER-ME-UM
11.35-12.05 Nabiranje moči za popoldanske aktivnosti in zgodnji prigrizek s Sovito
12.05-13.00 Odkrivanje skrivnosti Ljubljane in iskanje skritih zakladov
13.00-14.15 Plesna delavnica DISco genijalci (Plesna šola Kazina, Kongresni trg 2)
14.15-15.00 Presenečenje za starše (zaključni nastop otrok v Plesni šoli Kazina)

KOTIZACIJA

Odrasla oseba: 49 €

Dve odrasli osebi iz iste družine: 69 €

Otroci: brezplačno

V kotizacijo so všteta vsa predavanja in delavnice za odrasle in otroke, zajtrk ter kosilo. Vsi udeleženci boste prejeli uporabno darilo.

 

Število mest na dogodku je omejeno, zato vam priporočamo, da s prijavo pohitite.
Izpolnite spodnji prijavni obrazec. Z vami bomo stopili v stik in uredili vse potrebno, da vam zagotovimo mesto na dogodku.

 

Mesto na dogodku si zagotovite s plačano kotizacijo.

PRIJAVA NA DOGODEK